Počinje nova sezona francuske Lige 1 – u Meridianu te čeka POKLON BONUS i razni specijali

Podeli objavu

Ovogvikenda, posledužepauze, vraćaju se Francuzinafudbalsketerenei to – u velikomstilu! Liga 1, prva je od “ligapetica” kojastartuje u novojsezoni 2020/2021.
Osim toga, danasloptakreće da se kotrljai u Ligi 2, aliinaterenimaostalihnižihliga u Francuskoj.
Ovo je sjajna vest izakladioničare, kojisu se uželelifrancuskogstilaigre, imajući u vidu da je u ovojzemljinapravljenanajdužapauza. Ujedno, ovo je odličnaprilika da testiratesvojefudbalskoznanjeioprobate se u brojnimigramakoje vas čekaju u kladionici Meridian.
Jošjednalepa vest – zasvenovoregistrovaneigračena meridianbet.rs tu je ifantastičanpoklondobrodošlice od 500 RSD zasportskoklađenje! Uz to, uplatomdepozita od 1000 RSD, možeteosvojitiidodatni bonus od čak 2000 dinara – više o tome saznajteovde.
BuditedeospektaklakakvisuLiga 1 iLiga 2 ipokažitesvojepoznavanjetamošnjegfudbala. Liga 1 predstavljakremfrancuskogfudbala, aliMeridianbetvamdajeopciju da se kladiteinaostalafrancuskatakmičenja. Pored jedneodnajjačihligasveta, tu je idrugi rang takmičenja, Liga 2, a tusuimečeviNacionalnelige, trećegrangatakmičenja.
Dakle, predvama je ovogvikendavelikiizbor, a svešto je potrebnojeste da “pametno” izaberete! Kompletnusportskuponuduzasubotuinedeljumožetepogledatinaovomlinku.
Osimklađenjauživo, u Meridianumožete da se oprobate u raznimspecijalima. Takovećsadamožete da predviditekoće da osvojititulu u Ligi 1 ilikoćebitinajboljistrelacfrancuskeLige 1 iodnetislavumeđunapadačima. Tu je iklađenjenastrelcegolova u svakojrundikojenikako ne treba da propustite.
Vredipodsetiti da je PSŽ usledprekidašampionata, zbogpandemijekoronavirusa, proglašenšampionomzasezonu 2019/2020, a već sutra imapriliku da se popnenakrovEvropejerće u finaluLigešampionaodmeritisnagusagigantomizNemačke, BajernMinhenom.
S drugestrane, hrabri Lion pokazao je izvanrednuigru u najjačemevropskomtakmičenju, ali je nažalostpoklekao u polufinalu, upravo od ekipeizMinhena. Nemasumnje da će se “lavovi” sadafokusiratinaprvenstvo, gde u novojsezoniimajuzaistavisokeambicije.
Zadanassuzakazanadvameča, a naterenećeDižoniAnže, Lil i Ren. Već sutra imatepriliku da gledateokršajeMonakaiRemsa, LorjenaiStrazbura, OlimpikNimaiBresta, te Nice iLensa.
Pratitefrancuskifudbalna meridianbet.rs sajtuuznajvećiizborigara, kvotaispecijala, aliistatističkepodatke.

Ostavite odgovor