Samo u Meridianu – 1000 RSD bonusa ako pogodiš ko osvaja Ligu šampiona!

Podeli objavu

Turbulentna fudbalskasezona 2019/2020 završiće se nanajbolji način jer nas večeras od 21 čas očekuje spektakularno finale između prvaka Francuske i Nemače: Pariz Sen Žermen – BajernMinhen!
Veliko finale odigraće se na lisabonskom “Lužu”, a pakleni meč koji nas očekuje odličan je povod da staviteopkladenajedanodpotencijalnihishoda u kladionici Meridian.
Naime, ukoliko pogodite ime pobednika, odnosno prvakaEvrope, Meridianbet vam poklanja bonus u visini uplate na tiketu, do maksimalnih 1000 RSD!


Svešto je neophodno da biste ispunili uslove za fantastičan bonus je da imate otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji. Ukoliko još uvek nemate, trenutak je savršen da se jednostavnim koracim a registrujete jer vas čeka i poklondobrodošlice od 500 RSD!


Ovaj bonus odmahmožeteunovčiti, a povod ne možebitiboljiodfinalaLigešampiona!
Sudartitanaiutakmicakojusviljubiteljifudbalaželjnoiščekuju. Sukobekipakojesurutinskimpobedama od 3:0 izborileplasman u finale.
Bajern je savladao Lion, dok je PSŽ eliminisaoLajpcig.
Zanimljivpodatak je da ukolikovečeraspobedi, BajernMinhenćepostatiprviklub u istorijikoji je osvojioLigušampionauzsveostvarenepobede! S drugestrane, trijumfPariz Sen Žermena bi francuskomtimudoneoprvutituluprvakaEvrope u istorijikluba, pa je ulog u ovommečuzaistaveliki.
Dakle, ko god da pobediispisujestraniceistorije. A, štakažukvote? Ko je favorit?


Kladionica Meridian, kaovećinaljubiteljafudbalaisportskogklađenja, blaguprednostdajegigantuizMinhena. KvotanapobeduBajerna je, neko bi rekaoipoklon – 2.05, idealnaza “singliranje”. Ukoliko, pak, želite da se kladitenatrijumfParižana, ondabistevećozbiljnomogli da zaraditejer “kec” u Meridianudajekvotu od 3.35.


Priznaćete da utakmicekaošto je finale Ligešampionasvifudbalskifanatici vole da gledajušto je dužemoguće, a posebanužitakpruža penal serija. Akosmatrate da je nameču PSŽ – BajernMinhennerešenishodrealnaopcija, kvota je veomaprivlačna – 3.95.


Ne trebazaboraviti da je Bajernspremannasve, a o poniženjukoje je doživelaBarselonakada je u četvrtfinaluprimilačak 8 golova od “bavarca” – jošuvek se priča! Stoga, akosteljubiteljofanzivneigreigolova, možetepokušatiisaigrom GG4+.


Ispratite finale Ligešampionanameridianbet.rssajtuuznajvećiizborigara, kvotaispecijala.

One thought on “Samo u Meridianu – 1000 RSD bonusa ako pogodiš ko osvaja Ligu šampiona!”

Ostavite odgovor