Analiza 30. kola Premijer Fantazi lige

Završeno je 30. kolo Premijer lige a idealan tim nam donosi 134 boda. Igrač sa najviše bodova je Rahim Sterling, koji je het trikom osvojio 21 bod. Najveće iznenađenje je ekipa Kardifa, Hoilet sa 11 i Pokret sa 7 bodova. Najveće razočarenje je opet Salah. Samo asistencija i par propuštenih prilika, 5 bodova za 13.4 miliona vrednog vezistu.

U najboljoj formi su Sterling 10.8 bodova u proseku, slede van Dajk 8.4, Aguero 8.3, Mane 8.2 i Delofeu sa 8 bodova. Najveći napredak su napravili Vardi i Lukaku koji se nalaze u sjajnoj golgetrskoj formi. Što se tiče golmana Alison beleži 6.2 boda u proseku i trenutno je golman koji osvaja najviše bodova.

Igrači koji se najviše kupuju su Kalum Vilson i Rajan Frejzer iz Bormuta. Slede im dueli sa Njukaslom, Lesterom, Barnlijem i Brajtonom, tako da će kupovina ovih igrača rasti. U TOP 5 transfera se nalaze Vardi, Mane i Sterling. Vardi igrao kao preporođen kod Rodžersa pa je jedan od glavnih pikova za kupovinu. Mane i Sterling vode svoje timove koji se bore za titulu, igraju u sjajnoj formi, pa ih treba razmotriti za kupovinu.

Sledi skraćeno 31. kolo. Pravo je vreme da se iskoristi FreeHit i napravi razlika u odnosu na konkurenciju. Liverpul mora da pobedi, kao u Čelsi. VestHem je kiksnuo pa se očekuje da se iskupe protiv Hadersfilda. Za ostale utakmice, prosudite sami.