FA kup iz ugla Fantazi igrača

Pred nama je četvrtina finala najstarijeg Engleskog takmičenja. Igraju se tri utakmice, dok će četvrta biti odigrana sutra. Na papiru, ekipe iz Mančestera važe za favorite, ali se ostale ekipe neće predati na terenu. Jasno je da je Engleska jedna od retkih zemalja gde se osvajanje kupa stavlja u listu najvišeg prioriteta.

Međutim, iz ugla Fantazi igrača ovaj vikend je noćna mora. Danas počinje 31. kolo u kojem se igra samo 5 utakmica. Siguran sam da će u ovom kolu biti odrađeno najviše FreeHit-a. Svako ko je uspeo da sačuva ovu „Moć“ , imaće priliku da napravi razliku, sakupi dosta bodova i popne se koje mesto više na ligama u kojima učestvuje.

Sa druge strane, igrači koji redovno prate statistiku i prilikom transfera gledaju u budućnost, mogli su pripremiti ekipi za ovo kolo. Ja neću iskoristiti FH , ali imam spremnih 9 igrača za 31. kolo. Pored igrača Mančesterskih klubova nedostaje svega nekoliko igrača. Luka Milivojević , Zaha i Bačuaiji su igrači koji su aktraktivni iz ekipe Kristal Palasa, dok iz Vulvsa nedostaju Himenez, Jota i Doerti. Vodford nam je uskratio Dinija i Delafoeua.

Takoreći , uskraćeni smo za najviše 15-20 igrača. Ukoliko smo razmišljali o skraćenom kolu u predhodna 3 transfera , mogli smo lako pripremiti ekipu.

Predlog za FreeHit. Kapiten Salah.