Foto izveštaj Partizan – IMT

Partizan IMT 5:2, pomislio bi čovek lagan meč za crnobele, međutim, nije bilo tako. Ako se setimo utakmice Partizan je svakako očekivao pobedu, jure titulu, pobeda u svakom meču će biti pod obavezno. Imali su problema, Bibras Natho je zbog četiri žuta kartona propustio ovaj meč , najbitniji pa možda i najbolji fudbaler ovog tima. Antić zbog dobijenog crvenog kartona takođe je propustio ovaj meč.


Ekipa imt-a je to pokušala da iskoristi. Veoma agresivno, ofanzivno i bez većeg respekta prema Partizanu, koristili su svaku svoju priliku kako bi ugrozila gol Jovanovića. Napadi su išli po obe strane Radočaj sa desne strane bio je veoma opasan, probijao Filipovića koji je odradio sasvim korektan posao. Najopasniji igrač IMT-a je svakako Luković, stamen i pokretljivi napadač se borio protiv Kovačevića i Markovića i u jednom momentu čak pogodio prečku. Na kraju uspeo je da postigne pogodak iz penala.


Međutim jasno je da je Partizan znatno bolji tim i to je iskoristio. Zahid je bio jedan od najboljih fudbalera Partizana, vodio je igru, delio lopte i diktirao tempo. Svakako jedna od njegovih najboljih partija od kako je stigao u Partizan i to u najbitnijem momentu kada je morao da zameni Natha.


Povreda Saldanje je zabrinula sve na stadionu. On je dobio jači udarac u zadnju ložu, međutim, pregledi su pokazali da povreda nije ozbiljnija ali će Saldanja propustiti naredni meč u Surdulici. Nikolić ga je zamenio i dobio žuti karton, koji mu je četvrti u ovoj sezoni što znači da će i on propustiti naredni meč Partizana te se očekuje da Baždar bude najistureniji u Surdulici.


Takođe je bitno istaći da su golove postigli i novajlije Kastilo, Goh i Kovačević koji su odigrali veoma dobre partije. Ovi momci su pokazali da Duljaj i te kako može da računa na njih i da sa njima dvojicom dobija određenu širinu u igri.

Navijači Partizana mogu biti zadovoljni lepa pobeda uz dobijanje novih fudbalera koje bi u toku sezone mogli dati veći doprinos eventualnoj tituli