Mirko Ivanić kao Goran Vujević

Šta znači biti dobar igrač? Kako izgleda igrač kojeg bi svaki trener poželeo? Kakvi igrači nose X faktor u svom genetskom kodu? Priča oko kvaliteta fudbalera je veoma široka i može se različito interpretirati.

Međutim , Mirko Ivanić ima nekoliko veoma interesantnih kvaliteta. Da se razumemo , on je odličan fudbaler. Kreativan je , ima dobar šut, sjajan pas i fantastičnu kretnju po terenu. Sve u svemu , niko ne može da dovede njegov kvalitet u pitanje.

Ovaj tekst je ipak posvećen njegovom karakteru. Miran momak , neko bi rekao: nije lider , nema energiju! E pa , taj ko to kaže gadno greši! On je rođeni lider! Miran i tih, ponekad neprimetan , ali uvek prisutan. I ono najbitnije , kada je najteže on je najbolji! Pored njega se osećaš sigurno, znaš da će uvek biti na visokom nivou i da te nikad neće ostaviti na cedilu!

Ako među vama ima ljubitelja odbojke onda sigurno znate ko je Goran Vujević!? Miran i povučen , neprimetan , čovek ubitačnog servisa. I čovek za koga je Vanja Grbić rekao : on je bio naš lider!!! A ako to kaže takva veličina, onda je to tačno. Da li vidite sličnost između njih dvojice?

I to je Mirko Ivanić, fudbaler sjajnih fudbalskih kvaliteta, čovek stabilnog karaktera, neko ko brine o svojim saigračima. Mirko Ivanić je X faktor u timu Crvene zvezde.