Polufinale kupa Srbije

Uzbudljivo polufinale Kupa Srbije je na pomolu! Četiri najbolje ekipe u zemlji će se boriti za mesto u finalu i šansu da podignu trofej u jednom od najprestižnijih takmičenja u srpskom fudbalu. Utakmice se igraju 17.05.2023. godine u 18 i 30h.

Jedan od parova polufinala je duel između TSC-a i Crvene zvezde. Ove dve ekipe su se sastale i u prvenstvenoj utakmici nedavno, koju je Crvena zvezda uspela da dobije rezultatom 4:1. Međutim, u Kupu je sve moguće i TSC će sigurno želeti da se revanšira Crvenoj zvezdi i izbori svoje mesto u finalu.

Treba istaći da je trener TSC Žarko Lazetić posle utakmice četvrtfinala protiv Novog Pazara istakao da će fokus njegovog tima biti ja Super liga Srbije, pa je upitno sa kojom će postavom izaći na megdan Crvenoj zvezdi.

Sa druge strane, Miloš Milojević nema pritisak igranja u Super liga Srbije obzirom da je titula odavno obezbeđena.

Drugi par polufinala čine Vojvodina i Čukarički. Ove dve ekipe su se takođe sastale u nedavnoj prvenstvenoj utakmici koja je završila pobedom Čukaričkog rezultatom 1:0. Očekuje se veoma uzbudljiva utakmica, a pobednik će se pridružiti drugoj ekipi u finalu.

Oba tima žele u finale gde će imati priliku da se bore da direktno mestu u grupnoj fazi Liga konferencija.

Fudbalski fanovi u Srbiji će sigurno biti uživo prisutni na stadionima kako bi bodrili svoje timove i uživali u ovom velikom sportskom događaju. Međutim, za one koji ne mogu da prisustvuju, ove utakmice će biti prenošene na televiziji i internetu.