Srbija – Mađarska

reprezentacija srbije

Navijači fudbala, pripremite se za uzbuđenje! Uzbudljiva kvalifikaciona fudbalska utakmica između Srbije i Mađarske očekuje nas 7. septembra. Ova značajna utakmica deo je kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Nemačkoj.

Obe reprezentacije, Mađarska i Srbija, trenutno dele prvo mesto na tabeli sa po impresivnih 7 osvojenih bodova.Ovo je prava prilika za obožavaoce fudbala da uživaju u vrhunskom sportskom nadmetanju dok se dve jake reprezentacije bore za svoje mesto na prestižnom evropskom prvenstvu.

Mađarska je pokazala svoju snagu sa 7 osvojenih bodova, a isto toliko bodova ima i Srbija, što ovu utakmicu čini još značajnijom.Ne treba zaboraviti ni na ostale timove u grupi. Crna Gora se nalazi na trećem mestu sa 4 osvojena boda, Bugarska je sakupila 2 boda, dok Litvanija ima 1 bod. S obzirom na ove rezultate, svaki bod i svaka pobeda su od presudnog značaja za reprezentacije koje se bore za svoje mesto na Evropskom prvenstvu.

Očekujemo uzbuđenje, napetost i vrhunski fudbal kada se Srbija i Mađarska sastanu na terenu 7. septembra. Svi putevi vode ka Nemačkoj, a ova utakmica će nas korak bliže dovesti do tog prestižnog fudbalskog događaja. Ne propustite priliku da podržite svoju reprezentaciju i uživate u ovoj fudbalskoj poslastici!

fotografija: Marko Grbić – FudbalStar