Šta ćeš raditi 8. oktobra?

Podeli objavu

-Zdravo Pero, šta planiraš da radiš 8. oktobra.

-Ne znam Đuro, verovatno će žena odlučiti umesto mene. Zašto pitaš?

-Alo čoveče , pa Srbija gostuje Norveškoj u pokušaju da se domogne EURA! Nije valjda da ćeš opet sa ženom na koncert Sergeja Cetinskog?

-SRBIJAAAAAA, stvarnoooo. Ma kakav bre Cetinski , neka ide sa kevom, Srbija se ne propušta!


Šalu na stranu , ako je verovati UEFA sajtu polufinalni meč između Norveške i Srbije odigraće se 8. oktobra 2020. Meč koji našoj repki može značiti sve! Ma boli me za repku, meni će sigurno značiti SVE!!!

I dok licitacija oko rezultata i prolaska ide od sjaja do očaja , red je istaći da naši igrači nikad nisu bili u boljoj formi. Od golmana , preko odbrane , a sredinu i napad da ne spominjemo.

Rajković je neprikosnoven, i samo u slučaju ,ne daj bože povrede neće biti na golu. Brani kao zmaj u Francuskoj. Mreža mu je prazna a novinske rubrike pune. Novinari ne štede reči za ovog cara. A hvala bogu , taj car je na golu Srbije!

Odbrana još uvek nije iskristalisana. Verujem da će Kolarov i Maksimović biti u centru odbrane. Oba momka igraju sjajno u Italiji. Kolarov prkosi vremenu. I ako sam više puta pričao da je on blizu penzije , čovek ne odustaje. Igra kao zmaj! U jednoj respektabilnoj Romi je izuzetno zapažen. Maksa je napokon dobio glavnu ulogu u Napoliju. Gatuzo ga voli i daje mu ozbiljnu minutažu. Kritika za njih dvojicu će uvek biti , ali mi trenutno nemamo bolje! Da ,da , znam , Pavlović!! Da , momak je sjajan , ali nije za ovaj meč, jednostavno mu fali iskustva. Njegovo vreme dolazi!

Bekovi… Mladenović i Milenković se nameću kao prinudna rešenja. Milenković je verovatno najbolji odbrambeni igrač kojeg Srbija ima, ali zbog oooogromnih problema na desnom boku mora da menja poziciju. Prednosti, Norvežani mogu da nam p… po desnoj strani a mane , gubimo u ofanzivi. Na kraju kada se sve zbroji u plusu smo. Mladenović je sasvim solidno rešenje. Niko ne očekuje da reši meč, niti da sačuva Halanda, ali se očekuje da bude ok. Da ne gubi lopte, da prenese ponekad loptu, cepne poneki centaršut i ne dobije crveni. To je sve što treba da uradi!

A tek sredina!!!! Sredina u narednom članku!

Ostavite odgovor