Partizan ne želi titulu?

Podeli objavu

Nakon završene prošle sezone u Partizanu se pričalo kako je sezona neuspešna i kako žele da vrate titulu na svoj stadion. U mini pauzi se pričalo kako je nova sezona lepa prilika za titulu , ja sam najavio da bi ovaj šampionat mogao biti zanimljiviji od predhodnog, ali kako vreme odmiče čini mi se da od toga nema ništa. Čak,šta više, rekao bi da Partizan ne želi titulu!

Verovatno već mislite: šta ovaj baljezga, kakvu glupost piše…Partizan uvek želi titulu! I tu se slažem sa vama, Partizan uvek priča kako želi titulu. E sad, ja želim da zamenim kolegu Strajnića na RTS-u, želim i njegovu platu. Zaista želim! A da li je to realno, da li ja imam znanja za tako nešto, da li sam poslao svoj CV RTS-u, to je već nešto sasvim drugo.

Ajmo polako. Prvo , otišao je Pavlović a stigli Vitas i Banjak. Jasno je bilo da se Pavlović ne može zameniti, ali za sada ova dvojica su daleko od očekivanog. Čekamo da se uigraju kako bi dostigli svoj maksimum. A stigli su još i ….tj niko više nije stigao. Niko bitan, nema novog Asana, Sadika, Natha, ni blizu.

Kad smo već kod Natha. Šta se dešava sa njim? Kaže Savo Milošević da se Natho ugojio!? Zašto jedan od najboljih igrača Partizana sedi na klupi? A šta je sa desnim bekom? Lutovac se spremao cele pripreme za tu ulogu a onda je stavljen na klupu. Gde je Miletić, pričalo se da će u centar odbrane?

A za kraj šlag na tortu, priča se o odlasku Stevanovića. Ukoliko i on napusti Crno bele tim ostaje sa svega 14-15 takmičarskih igrača. Iskreno se nadam da ova vest nije tačna i da će Fića ostati u klubu.

Da li neko moze da mi napiše šta se dešava u Partizanu? Ja i dalje očekujem borbu za titulu i ulazak u Ligu Evrope, ali sa ovim pristupom i potezima će biti jako teško!

2 thoughts on “Partizan ne želi titulu?

    1. Samo sto su Partizanove titule cisto na terenu dobijene, nisu sabotirali zvezdu, kao sto zvezda radi Partizanu, i nisu sudije svirale oenale van 16 metara i golove iz auta, i Partizan je smio da izgubi za razliku od ove fasisticke zvezdane 👍 i nece uzst 7, uzet ce svaku dok je kokeze i vucka, a koliko ce posle da ih vrati to je posebna prica 😉

Ostavite odgovor