Poseti stadion – oseti energiju

Ako bi pričali koja je liga najbolja na svetu mogli bi da raspravljamo satima , pa i danima. Jedni bi bili za Premijer ligu , drugi bi stavili Kalčo na prvi mesto dok bi sigurno postajali i oni koji bi tvrdili da je Super Liga Srbije najbolja liga na svetu. Sve zavisi iz kog ugla gledamo.

Ja sam od onih koji kažu „Super Liga Srbije“ je najbolja liga na svetu! Verovatno mislite da sam spojio na masu? Ali pustite mi da obrazložim i pokušajte da sagledate našu ligu iz mog ugla.

Da li je naša liga najkvalitetnija? Ne , naravno da nije. Da li je najatraktivnijija? Ni u ludilu! Da li je regularna, dobro organizovana, ima dobre terene , infrastrukturu? Ma kakvi. Naša liga nije ni u prvih 10 u bilo kom segmentu! Ali kako je onda najbolja?

Ako želite da se zavalite u fotelju , otvorite pivo i čips i uživate u kvalitetnoj fudbalskoj predstavi savetujem vam da gledate Premijer ligu. Ali ako želite da osetite fudbal, da doživite avanturu i nezaboravno iskustvo, onda je za vas najbolja Suepr liga Srbije! Da, verujete mi, nema šanse da se bolje provedete u svojoj sobi nego na stadionu. A otići na stadion Premijer lige je skupo!

Zamislite scenario, probudite se, popijete kafu! Nazovete kuma/drugara/devojku i druženje počinje. Zajedno popijete pivo/kafu/čaj , šibnete jednu dobru trač partiju i pravac stadion. A tamo žurka! Napunite džepove omiljenim semenkama i prepustite se čarima uživo gledanja fudbala! Skačete , pevate , vičete, navijate ili psujete. Sav svoj bes ispoljite na sudiju , stres od svog šefa na centarfora koji je promašio nepromašivo, a za kraj spomeneš nekog daljeg rođaka protivničkom golmanu koji je baš danas odlučio da brani utakmicu života!

Nema šanse da taj osećaj doživiš u fotelji! Umesto da nabaciš koji kilogram , na stadionu sigurno trošiš dodatne kalorije. Tokom 90 minuta, od silnog skakanja i pevanja siguran sam da ćeš izbaciti veliki deo svog stresa sakupljanog tokom nedelje. Nakon 4-5 sati kvalitetnog druženja stižeš kući , klopa , higijena i pravac krevet!

I sutra na posao stižeš sa osmehom. Takvu terapiju ne možete dobiti u fotelji! Takvu zabavu možeš uživati jedino na stadionu Super lige Srbije, ili nekog drugog takmičenja u našoj zemlji. Izađi iz fotelje i poseti stadion!