Zvezda u minus Partizan u plus

I dok traje reprezentativni ciklus večiti koriste priliku da srede timove. Partizan ide u plus, odnosno dovodi igrače ,obzirom da imaju manjka igrača na više pozicija , dok crveni tabor prodaje igrače kako bi olakšali budžet.

Aleksandar Miljković je prvo pojačanje Aleksandra Stanojevića i pokušaće da zameni Miletića koji je napustio Partizan. Miljković ima 30 godina i dolazi kao slobodan igrač iz Alašerta . U prošloj sezoni odigrao je 14 utakmica i dobio 5 žutih kartona. Svakako bi trebao biti pojačanje u ovoj sezoni, mada je utisak da Miletić nije morao napuštati klub.

U crno – belom taboru se čeka još par igrača, spekulacija ima dosta a imena koja se spominju su Svetozar Marković iz Olimpijakosa kao i Miloš Jojić , za koga je Stanojević rekao da postoje kontakti. Jojić je u prošloj sezoni na 14 utakmica postigao 1 gol i imao 5 asistencija. Trenutno je član Bašekšehira.

Sa druge strane Crvena Zvezda prodaje igrače pa je klub napustio Miloš Vulić koji je prešao u redove Krotonea za nešto manje od milion eura. Stefan Hajdin je sledeći igrač koji će napustiti Rajka ali se potvrda ovog transfera još uvek čeka. Klub su napustili još Branko Jovičić, Jirka, Kanjas , Meleg.

Treba spomenuti da Zvezda juri napadača ali da sem trač partija nema ozbiljnih informacija. Makeda je prošlost , Tomane će izgleda igrati na Kipru a koji su planovi za budućnost niko ne zna. Utisak je da crveno-bele hvata panika i da nemaju predstavu ko će igrati u špicu protiv Olimpijakosa, što bi trebalo da bude najbitnija utakmica sezone.

Za zaključak i ocenu je još rano. Čekamo kraj kvalifikacija evropskih takmičenja pa da sumiramo utiske.