Sredina ili napad, ko će slomiti Spartance

Partizan putuje u Češku na megdan Sparti. Svi znamo ko su bili Spartanci , ali da li Partizan ima elitne vojnike u svojim redovima?

Najbolji deo Stanojevićeve ekipe je sredina terena. Jojić i Zdjelar su okosnica tima, drže stabilnost u igri i nedozvoljavaju protivniku da kreira napade kako on želi. Pojačani Jevtovićem i Fejsom predstavljaju najtvrđi deo Partizana. Spartanci će morati mnogo da trče, da budu nikad kreativniji i da odigraju sa 120% svojih mogućnosti ako žele da dominiraju sredinom terena.

Ali nije to sve! Napad Partizana zna biti izuzetno ubojit. Natho će sigurno diktirati tempo. Imaće loptu u nogama kad god bude imao prostora i sigurno će biti ključna figura kada je pas u napred u pitanju. Sredina je njegova , zajedno za Rikardom će pokušati da prevari protivnika i da naprave gol priliku.

Međutim , očekuje se da Česi imaju loptu u nogama. Da sa 9 igrača napadnu crno bele. I tu je prilika. Marković je spreman da istrči na teren. Menig polako ulazi u formu i biće spreman kao zapeta puška. Markec i Menig će vrebati prostor , kada Spartanci izađu na našu polovinu i ostave prostora. Jedan trk je dovoljan. Jedna kontra i jedan pravi potez.

Sredina i napad, to je rešenje.